Vsaj ne izgleda, da nas je zeblo, kajneda?... so pa nastale lepe fotografije in veliko dobrega materiala v video obliki za naš prihajajoči videospot skladbe "Če hočeš".
Res je bilo zelo hladno.....Približno 6 ur aktivnega snemanja in še dodatno ostalih priprav, smo pri zelo nizkih temperaturah pridno nastopali pred kamero odlične ekipe,produkcije studia FOTO TRAVNIK. Oboževalci ki so nas prišli pogledat, so bili tako prijazni, da so nam priskrbeli vsakemu enega kuhančka, da nas je malo pogrelo.Snemali smo na ljubljanskem gradu, v prelepem drevoredu.
Tokrat smo se odločili , da našo glasbo spet podamo v malo drugačno video obliko. Vedno smo željni novih izzivov.
Želimo pokazati nekaj svežega, nekaj, kar ni tako, kot je v navadi. Videli boste veliko lepih kadrov, v čudoviti jesenski okolici, z zgodbo in z veliko gibanja.
Nekaj fotografij vam prilagamo v galeriji....

Obljubljamo, da boste videospot lahko kmalu videli, nekateri že malo prej, saj bo poskrbljeno za PREDPREMIERO preko VELIKEGA PLATNA...!!!

KDAJ in KJE ? Izveste kmalu....Zato imate še vedno čas, da se včlanite v fanCLUB "mi ga pa žlindramo" saj boste tako deležni osebnega vabila in z vstopom dobili welcome drink ter darilo in zabavo z nami do jutra!

Facebook