Z novo pesmijo najavljamo VELIKI KONCERT "MI GA PA ŽLINDRAMO" 10 let in izid NOVE PLOŠČE !

HIMNA KONCERTA
"Mi ga pa žlindramo in dobre volje smo, vriska od sreče srce, juhej!" je verz njihove nove polke, ki je bila prav posebej narejena za praznovanje ob 10. obletnici delovanja. 


Kar hitro je minilo. Prvih pet je teklo počasi, sedaj pa smo že na desetki. Kljub letom, smo doživeli veliko lepih stvari, ki jih ne bi radi nikoli pozabili. Če potegnemo črto, smo posneli 6 zgoščenk od tega 82 lastnih skladb, imeli preko 600 nastopov, igrali v 8 tujih deželah, posneli preko 90 televizijskih nastopov ter 14 videospotov in nenazadnje zmagali na festivalu Slovenska polka in valček ter nastopili na Evroviziji v Oslu.

NOVA PESEM, NAJAVA VELIKEGA KONCERTA
Z novo pesmijo, pod katero se je kot besedilo pisec podpisal Matej Kocjančič, napovedujejo VELIKI KONCERT, ki bo v nedeljo 8. novembra ob 18:00 v športni dvorani Ribnica. Koncert bo nosil slogan »mi ga pa ŽLINDRAMO« saj člani vsak vikend žlindrajo- kot rečejo oni, po veselicah in raznih praznovanjih. Povabili so najimenitnejše glasbene goste narodnozabavne, kot tudi zabavne scene. Skozi cel koncert bo tekla rdeča nit o preteklih 10ih letih, obljubljajo pa pester program.
Glasbena presenečenja se bodo kar vrstila in upajo si reči, da bo to koncert v Ribnici, kot ga še ni bilo!

NOV ALBUM
Koncert bodo začinili s čisto novim albumom, ki ga bo možno dobiti le na koncertu. Na njem bodo povsem nove pesmi, nekatere slišane samo na dan koncerta, ter nekaj starejših, prirejenih na malo drugačen način.

VRHUNEC VEČERA
Deset let ni vsako leto, zato so se fantje in dekle odločili vse skupaj posneti v video obliki. Zato bo letos koncert snemala RTV Slovenija. Ponosni so, da lahko sodelujejo s takšno ekipo. Za piko na i , pa bodo poskrbeli ansambel Roka Žlindre , skupaj z glasbenimi gosti. Pripravljajo posebne točke, tudi vrhunec večera. Veliko bo smeha, pričakujejo tudi kakšno solzico.
Koncept koncerta je bil pripravljen z ljubeznijo in spoštovanjem do njihove publike, zato upajo, da se vas zbere v čim večjem številu.

Vstopnice bo možno kupiti v mesecu oktobru, en mesec pred koncertom na prodajnih mestih Eventima.

Facebook