BOŠTJAN MERHAR
Rojen 12.10.1986
Kot mlad fantič sem svoje otroštvo preživljal na domačem kmečkem dvorišču. Ker še nisem imel pameti in glasbe še nisem maral, sem se velikokrat jezil na brata, ki je igral harmoniko naj neha igrati. Sam sem se raje po vrtu podil za žogo. No z leti pa prava pamet pride v glavo in tako me je začela zanimati glasba, potem, ko me je prijatelj Bernard povabil v pevski zbor. Nato sem se začel učiti kitaro in glasba me je vsak dan bolj razveseljevala in zasvajala. Tako sedaj ne preživim dneva brez glasbe in upam da bo to še dolgo trajalo.

ROK ŽLINDRA
Rojen 30.9.1988
Ko sem bil še majhen sem večkrat poslušal očeta, ko je igral na harmoniko. In prav on me je navdušil, da bi poskusil tudi sam. Ko sem bil star deset let so me vpisali v nižjo glasbeno šolo. Po treh letih igranja na klavirsko harmoniko me je začela zanimati seveda še  ''frajtonarica'' na kateri pa sem samouk. Sedaj sem peti rod v družini, ki igram harmoniko. Kljub temu da harmonikarskih tekmovanj nikoli nisem maral, sem šel štirikrat na tekmovanje, ki ga organizira harmonikarski klub Urška, kjer sem bil dvakrat drugi in dvakrat prvi. Kasneje sem začel še peti in nastopati na raznih zabavah.

Vesel sem da, mi je uspelo sestaviti svoj ansambel, ki sem si ga ves čas želel.

BARBARA OGRINC
Rojena 4.2.1990
Glasba že od nekdaj igra pomembno vlogo v mojem življenju. Pri treh letih so mi starši kupili otroški mikrofon, na katerega sem ves čas pela :) V osnovni šoli sem večkrat prepevala na kakšnih dogodkih, eden od teh je tudi Korajža velja, kjer sem prišla do finalnega tekmovanja, ter prvič izkusila televizijske kamere in to ne samo s petjem tudi z RAP-anjem :) Ko je Rok igral na moji valeti, pa se je začelo sodelovanje, najprej kot duo, sedaj pa kot dolgoletna članica ansambla.

TADEJ OSVALD
Rojen 17. julij 1979
Prihajam iz Ribnice in lahko rečem, da je moje življenje glasba. Že kot mlad fant sem igral in prepeval skoraj deset let v triu po raznih privatnih zabavah in porokah, po tej »uverturi« pa me je moja pot zanesla v Slovensko filharmonijo – natančneje v Slovenski komorni zbor, kjer sem zaposlen že preko 10 let. Ker pa moje veselje do narodnozabavne glasbe ni nikoli ugasnilo, sem se leta 2011 pridružil ansamblu Roka Žlindre kot bas vokalist, tako da sem sedaj jaz prevzel vlogo najstarejšega člana tega sestava. V prostem času se najraje usedem na motor in se odpravim največkrat na turo v neznano.

ROK MODIC
15.09.1987
Prihajam iz vasi Marolče. S petjem sem se prvič srečal v cerkvenem pevskem zboru pri Sv. Gregorju. Tam sem se ogromno naučil in sem jim za podano znanje zelo hvaležen.
Pot do ansambla pa je bila naslednja. Na neki zabavi ob kozarčku sem na ves glas prepeval. To je opazil Rok Žlindra in me povabil v svoj ansambel. To sem z velikim navdušenjem sprejel in se tudi zelo hitro naučil igranja bas kitare, kasneje pa še kontrabas in bariton.
Končal sem srednjo šolo za elektrotehniko in telekomunikacije v Ljubljani. Poleti se zelo rad potapljam v morju, moj največji hobi pa so letala in modelarstvo.

Aktualno

Si za...

.... TOP ŽUR ??
Veselica, poroka, privatna zabava?

... oglejte si LiVE posnetke iz nastopov TUKAJ

Facebook